Michal Pátek se Si vyhrál závody ve Švýcarsku - aktualizováno

06.11.2011 07:46

Aktualizace 13. 11. 2011:

190 bodů přineslo Michalovi Pátkovi a jeho tříleté Si (Xunny z Hückelovy vily) vítězství v kategorii 1 v nabité, mezinárodní konkurenci 15-ti závodníků. Závody se konaly v sobotu 5. listopadu 2011 v mondioringové velmoci Švýcarsku, v městečku Sempach. Michalovo vítězství je o to cennější, že se jednalo o jeho teprve druhé mondioringové závody vůbec a první závody po změně tréninkových postupů. Uvidíme, jestli Michal potvrdí formu v nadcházejících závodech v Bystrovanech.

 

V kategorii 1 dále startovala Ivana Krybusová s Nemem z Hückelovy vily, kteří se 181,5 bodu, a tedy zplněnou zkouškou, obsadili 6. místo. Dagmar Volná s Yugem z Hückelovy vily skončili předposlední se 133 body, které jsou pod limitem zkoušky. Kategorii 1 posuzovala ze závodů z Petrovic dobře známá švýcarská rozhodčí Iris Remund.

 

V kategorii 2, kterou posuzoval další švýcarský rozhodčí Patrick Corpataux, startovala poslední z české výpravy - Pavla Gorčáková s Pollem z Hückelovy vily. 195 bodů na zkoušku nestačilo, skončili na 9. místě z 11-ti závodníků.

 

Rozhodčí: Dominique Duperret, Remund Iris, Corpataux Patric

Figuranti: Schäfer Sebastian, Bühler Marcel, Glätzer Daniel

 

Na kompletní výsledky se můžete podívat zde.